Bewoner uit woning vol rook gehaald

Een bewoner van de M.H. Trompstraat in het centrum van Spijkenisse, is uit een woning gehaald die vol met rook stond. De rook werd veroorzaakt door een pan die nog op het vuur stond.

Buren maakten melding nadat zij in hun eigen woning een vreemde lucht roken. Ook werd rook gezien. Bij aankomst van de brandweer werd onderzoek ingesteld. Daarbij zag de brandweer rook komen uit een bovenraam van de woning van de buren. De brandweer belde aan, maar niemand deed open en forceerde daarop de deur. Bij binnenkomst werd een rokende koekenpan aangetroffen.

Bij doorzoeking van de woning werd een man aangetroffen in de woning. Hij is door de brandweer naar buiten getild. De man kwam buiten bij. De ambulancedienst is met spoed opgeroepen en heeft de man gecontroleerd. Die hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft de woning geventileerd en gecontroleerd op giftige gassen. Volgens buren gaat het om een woning waar arbeidsmigranten ondergebracht zijn. De eigenaar van de woning werd direct op de hoogte gebracht.

Beeld: JBMedia


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]