Agent raakt gewond tijdens aanhouding winkeldiefstal Sterrenhof

Een agent is gewond geraakt bij het aanhouden van een verdachte van winkeldiefstal bij een supermarkt in Sterrenhof, Spijkenisse. De agent is inmiddels in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen.

Vrijdag 30 december rond twee uur in de middag kreeg de politie een melding binnen van winkeldiefstal in een supermarkt in Spijkenisse. Op locatie werkte een 51-jarige man uit Spijkenisse niet mee met een aanhouding. Hierdoor raakte een agent gewond aan zijn arm, hij is hier later in het ziekenhuis voor behandeld. Ook heeft de verdachte tijdens de aanhouding een ruit van het politievoertuig vernield. Hij is vervoerd naar het politiebureau.

Bericht: Politie, beeld: archief

Zie je een politie-inzet? Tip ons! Stuur een bericht op whatsapp of mail de redactie op [email protected].


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]