Aanhouding in onderzoek naar dood 36-jarige man uit Hoogvliet

De politie heeft donderdag 29 december in Rotterdam, een 31-jarige Chileense vrouw aangehouden. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 36-jarige Rotterdammer die op tweede kerstdag in zijn woning aan de Zilverschoon in Hoogvliet werd aangetroffen. De vrouw wordt dinsdag 3 januari voorgeleid.

Het onderzoek naar de toedracht en wat zich heeft afgespeeld in de woning gaat onvermoeid door. Ondanks de aanhouding is het onderzoeksteam op zoek naar meer informatie.

Middenbaan
Vermoedelijk is de vrouw vanaf de Zilverschoon naar de Middenbaan gelopen die zaterdag 24 december tussen 15.00 en 19.00 uur. Het onderzoeksteam komt graag met mensen in contact die de vrouw mogelijk hebben gezien of gesproken.  Het betreft een licht getinte vrouw met halflang zwart haar. Zij is rond de 1.60 cm en spreekt Spaans. Mogelijk was de kleding van de vrouw nat, wat opvallend kan zijn geweest. Heeft u haar gezien of gesproken? Dan komt de politie graag met u in contact. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Bericht: Politie.nl / Beeld: JBMedia