Video: Sinterklaas in oude Engelse bus aangekomen in Hoogvliet

Zaterdag 19 november kwam Sinterklaas aan met een oude Engelse bus in Hoogvliet. De bus kreeg begeleiding van politie om goed door het verkeer te komen. Er waren ook verkeersregelaars pieten ingezet. De vrijwillige brandweer had brandweerpieten vrijgemaakt. Deze pieten zaten op de ladderwagen en zorgde voor de nodige spektakel. 

Sinterklaas bezocht de winkelcentra Binnenban, Zalmplaat, Meeuwenplaat, Oude Wal en Wilhelm Tellplaats. Overal stonden kinderen enthousiast te wachten op de goedheiligman. Veel kinderen wilde op de foto met Sinterklaas of de pieten. 

Tijdens het bezoek aan de Binnenban bezocht Sinterklaas de speelgoedwinkel om er zeker van te zijn dat alle cadeautjes die besteld zijn ook gaan aankomen. Op de Wilhelm Tellplaats is de baard van Sinterklaas bij de lokale kapper bijgeknipt. 

De organisatie was in handen van Pieten van Hoogvliet en samen met veel vrijwilligers en organisaties zoals EHBO Hoogvliet en de Scouting is het een echt feest geworden.