Spieke zoekt enthousiaste tekstschrijvers

Heb jij wat extra uurtjes over en ligt jouw hart bij Nissewaard en/of Hoogvliet? Dan zoekt Spieke jou!

Voor de groei van Spieke.nl zijn wij opzoek naar een vrijwilliger die het leuk vind om met ons berichten te schrijven.

Spieke.nl is een snelgroeiend mediaplatform en om deze groei verder te realiseren zoekt Spieke enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om Spieke naar een hoger niveau te tillen.

Als tekstschrijver voor Spieke krijg je vanuit de redactie aantekeningen/foto’s en berichten doorgestuurd, die jij naar eigen inziens kan vormgeven en schrijven, zodat de inwoners van Nissewaard en omstreken goed op de hoogte blijven van alles in en rondom onze gemeente.

Denk jij Spieke met een ander specialisme naar een hoger niveau te kunnen tillen, dan staan we daar zeker voor open!

Spieke biedt een enthousiast team van vrijwilligers die allemaal een eigen vakgebied hebben. Het kantoor van Spieke zit in het oude centrum van Spijkenisse. Met het enthousiaste team wordt onder andere elke vrijdag gezamenlijk geluncht in het dorp en organiseren regelmatig een after work borrel. Hebben we je enthousiasme gewekt? Solliciteer dan direct per mail naar [email protected]. Vertel in het kort wie je bent, waar je ons mee zou willen helpen en hoeveel uur je ongeveer beschikbaar bent. Wie weet zit je binnenkort bij ons aan de lunchtafel!