112bedrijventereinenbrandweerHoogvliet

Rook uit stoep bij bouwmarkt Gadering

Vrijdagavond is de brandweer uitgerukt voor een melding aan de Nieuwe Langeweg in Hoogvliet. Net buiten de parkeergelegenheid van de bouwmarkt is een elektriciteitsbrand ontstaan. Op de stoep was een hoopje aarde te zien en kwam er rook vanuit de grond omhoog.

De vermoedelijke oorzaak is kortsluiting in de elektriciteitskabel van de lantaarnpalen. Een deel van de lantaarnpalen was ook uitgevallen. Netbeheerder Stedin is ter plaatse gekomen om de stroom uit te schakelen zodat er geen gevaar meer is voor de omgeving.

Bedrijven op het bedrijventerrein kunnen daardoor enige tijd zonder stroom komen te zitten.

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant