112Hoogvlietpolitie

Overvaller bedreigt personeel garagebedrijf en gaat ervandoor met buit

Woensdagmorgen rond 7.20 uur heeft een overvaller toegeslagen bij een autobedrijf aan de Eeze in Hoogvliet. Hij bedreigde het aanwezige personeel met een mes een is er met een onbekende buit vandoor gegaan. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan.

Niemand raakte gewond bij de overval. De man droeg zwarte kleding toen die het personeel bedreigde. De politie is op zoek naar mensen die meer weten van de overval. Weet u iets, of heeft u mogelijk iets op camera staan (bijvoorbeeld op een deurbelcamera of dashcam)? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Beeld: JBMedia

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant