Opmerkelijke koopavond bij tankstation DC Berkel

Afgelopen woensdagavond was er koopavond bij benzinestation DC Berkel in Spijkenisse. Elk jaar in november wordt er een zogenaamde shop-avond georganiseerd, waarop klanten met hun gespaarde DC-stickers leuke dingen kunnen kopen. De avond, van 17.00 tot 21.00 uur, werd druk bezocht. Auto’s met vooral dames erin, kwamen ditmaal niet (alleen) om te tanken maar vooral om lekker rond te snuffelen tussen alle hebbedingen.

Waarom deze actie bij het benzinestation? ’Juist om onze klanten een beetje extra te bedienen, zo net voor de feestmaand’ geeft Carola Berkel aan. En inderdaad wie alvast op zoek was naar kadootjes voor de feestdagen, kon deze avond zijn of haar slag slaan. De sticker spaarkaarten waren namelijk alleen deze avond het dubbele waard. Niet alleen stond de zaak stond vol met bezoekers, ook het hele team medewerkers liep, gehuld in Kerst-truien af en aan.

Ook andere volle spaarkaarten in het dashboardkastje konden nog ingeleverd worden; donderdagavond was er nog een koopavond om ze in te leveren, bij DC Berkel in Vierpolders.