Lokale zangeres Eleven presenteert nieuw nummer “Hartje doet pijn”

Vorige week vrijdag vond in De Jongens Van een heuse “EP release” plaats van de lokale zangeres Eleven. Elfrida Dominique Dossett, beter bekend onder haar artiestennaam Eleven, is 31 jaar en geboren en getogen in Spijkenisse. Zij presenteerde haar eerste Nederlandstalige EP “Hartje doet pijn”. 

Eleven zou je al kunnen kennen van optredens tijdens meerdere edities van het Spijkenisse Festival en andere evenementen binnen en buiten de gemeente. Daarnaast is ze al jaren zelfstandig ondernemer en mocht ze ooit haar eerste single releasen in de Doelen tijdens een Ted X conferentie.

In het voorprogramma van de avond stonden D.M.G, Syldiane en KIIRO (de grote prijs van Rdam in categorie hip hop), waarna het tijd was voor het optreden van de zangeres zelf. In de liedjes deelt Eleven haar diepe gevoelens en hartenpijn in de hoop dat andere zich hiermee kunnen verbinden en enige vorm van heling kunnen vinden in haar muziek. Voor deze EP heeft zij de handen ineengeslagen met producer Erahmusic, welke onder andere heeft samengewerkt met namen als Major Lazer, Gyptian en Bizzey.

Luister het nieuwe nummer op Spotify: