Jongens van 14 beroofd van kleding

Afgelopen zondagavond 20 november werden twee 14-jarige jongens uit Spijkenisse beroofd van kledingstukken. Dit gebeurde op 20 november om ongeveer 20.45 uur bij het speeltuintje aan de Korenbloemstraat in Spijkenisse. De slachtoffers werden woordelijk gedwongen om kledingstukken af te geven, wat ze deden.

Niemand raakte gewond bij het incident. De twee daders maakten deel uit van een groepje van zo’n zes jongeren, die er na de beroving allemaal vandoor gingen. De politie heeft maandag buurtonderzoek gedaan en omwonenden gevraagd of zij iets weten of gezien hebben.

“Als er getuigen zijn die nog niet met de politie hebben gesproken, horen wij die graag,” zegt een politiewoordvoerder. “Ook andere informatie die leidt naar de daders is zeer welkom.” De politie is bereikbaar op 0900-8844 of 0800-7000 voor anonieme meldingen.

Beeld: Google Streetview