akkers-gaardambulancepolitiespijkenisse

16-jarige jongen gewond na steekpartij Bessengaard

Een 16-jarige jongen uit Rotterdam is vrijdagmiddag gewond geraakt op de Bessengaard in Spijkenisse aan zijn arm, nadat iemand op hem instak met een mes. Omstanders meldden dat iemand met een bivakmuts en een mes in zijn hand rond liep. De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht.

De politie vermoedt dat een of twee verdachten met een scooter ervandoor zijn gegaan. De politie roept op mensen die iets gezien hebben zich te melden, om het incident volledig in kaart te kunnen brengen. De 16-jarige jongen is overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij behandeld wordt.

Heeft u informatie en nog niet gesproken met de politie? Bel dan 0900-8844.

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:akkers-gaard

Ook interessant