Vrouw zwaargewond achtergelaten na aanrijding op Aveling

Een vrouw die met haar scooter de Aveling in Hoogvliet overstak nabij de Oudelandseweg is daarbij geschept door een auto. De vrouw werd zwaargewond achtergelaten door de automobilist. De politie verricht onderzoek naar het ongeval. De kapotte auto werd later teruggevonden in Amsterdam.

De brokstukken lagen verspreid over de Aveling, tot zelfs aan de Shell-pomp. De traumahelikopter heeft geassisteerd bij de hulpverlening. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum. De Aveling werd urenlang afgesloten voor sporenonderzoek.

De auto van de betrokken bestuurder werd in de loop van de ochtend aangetroffen in Amsterdam. Daar werd een verdachte aangehouden. Mocht u informatie hebben, neem dan contact op met de politie op 0900-8844.

Beeld: JBMedia