Vacature: SGS zoekt lading inspecteur (5 ploegen)

Heb jij rijbewijs B en woon je in de regio Spijkenisse? En heb je hiernaast kennis van en ervaring met (petro) chemische producten? Dan is werken als Lading Inspecteur misschien wel iets voor jou! Als Lading Inspecteur inspecteer je de vloeibare lading van schepen, tankauto’s, landtanks en wagons. De lading bestaat uit een breed scala aan petro of chemische producten en gassen.

Je neemt monsters van de lading welke door je collega’s in het laboratorium worden geanalyseerd. Verder voer je reinheidsinspecties uit en je doet diverse metingen en kwantiteitsberekeningen.

Je hebt contact met verschillende mensen binnen en buiten onze organisatie. Je werkt samen met het laboratorium, de customer serviceafdeling, coördinatoren en collega Lading Inspecteurs. Je hebt contact met klanten en de terminals.

Je werkt in 5 ploegen en de inspecties voer je uit op verschillende locaties in de omgeving van Rotterdam.

Functie-eisen

Heb jij al gewerkt als Lading Inspecteur / surveyor in de (petro) chemie? Kom dan jouw expertise inzetten als Lading Inspecteur bij SGS!

Heb je niet gewerkt als Lading Inspecteur?
Het vak leer je niet op school, bij SGS leiden we je intern op tot junior, medior of senior Lading Inspecteur.

Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Je kan werken met de computer en het Microsoft-officepakket. Je bent in het bezit van VCA of bent bereid dit certificaat te behalen.

De volgende kennis en ervaring zien wij graag terug op jouw CV:

  • Een afgeronde nautische MBO- of HBO opleiding (zeevaart of binnenvaart) of werkervaring in de logistiek of industrie vinden wij een mooie basis.
  • Kennis van en ervaring met (petro) chemische producten,
  • Enthousiast, energiek, veilig werken en affiniteit met de Rotterdamse haven is een vereiste.

Kennis van inspectietechnieken, apparatuur en internationale inspectiestandaarden is mooi meegenomen!

Aanvullende informatie

Als je bij ons komt werken bieden wij je een zelfstandige en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid. Wij besteden veel aandacht aan persoonlijke en professionele groei. Naast een marktconform salaris krijg je ook:

  • Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen SGS
  • Deelname aan de pensioenregeling met vaste medewerker bijdrage van 6%
  • Deelname aan het SGS sport- en fietsplan