112akkerspolitiespijkenisse

Politie neemt auto in beslag nadat bestuurder crasht en wegloopt

De politie heeft dinsdagavond een auto meegenomen voor onderzoek nadat de bestuurder ervan de plek van het ongeval heeft verlaten. De auto raakte beschadigd nadat die uit bocht van de Akkersweg in Spijkenisse vloog. Dikke remsporen laten zien dat het mis is gegaan. De auto is achterwaarts tot stilstand gekomen.

Waarom de bestuurder weg is gegaan, laat zich niet helemaal in het ongewisse. De auto heeft een verlopen APK en is mogelijk ook onverzekerd. Daarnaast stond de auto vol bierkratten en lag er een open bierblikje in het portier van de bestuurder.

De politie heeft gezocht in de omgeving naar de bestuurder en heeft een verdachte aangehouden. De auto is in beslag genomen en zal onderzocht worden. De eigenaar van de auto reageert dat niet hijzelf, maar een vriend van hem reed. De eigenaar zal aangifte tegen hem doen.

Beeld: JBMedia
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant