Opening tweede Hema filiaal in Spijkenisse

In het winkelcentrum de Akkerhof wordt binnenkort een vestiging van het welbekende warenhuis Hema geopend. Op de plek waar voorheen de Bruna winkel, Top Sportwear en Ted Company zaten komt nu een tweede filiaal van het oer Hollandse warenhuis in Spijkenisse. Op dit moment wordt er nog flink verbouwd om de winkel tiptop in orde te krijgen voor de grote opening binnenkort. Het is nog even een paar weken geduld hebben; maar dan kunnen bezoekers terecht in niet één maar twee Hema filialen in Spijkenisse. 

De winkel is, net als de Hema locaties Spijkenisse centrum en Hellevoetsluis een franchiseonderneming.  De keuze om een tweede Hema-vestiging in Spijkenisse te openen is zeker weloverwogen: ‘Spijkenisse is een grote gemeente met meerdere winkelcentra, en zodoende kunnen wij onze klanten nog beter bedienen’, geeft eigenaar Sjoerd Lieman aan.

Het winkelcentrum in de Akkers is straks een mooie publiekstrekker rijker. Naast alle leuke winkels die er al zijn, is een warenhuis een mooie toevoeging. De winkel zal met een oppervlakte van 450m2 zo ongeveer de helft van de Hema in het centrum worden. Naast een grote afdeling voor jongens, meisjes en dameskleding komen er huishoudelijke spullen en schrijfwaren. Natuurlijk zijn er de leuke hebbedingen voor in en om huis te vinden en komt er een klein assortiment aan food producten. Denk hierbij aan koffie, koekjes en andere verpakte producten. En ja, voor diegene die nog iets misten in voorafgaande opsomming; uiteraard is de enige echte rookworst te verkrijgen. Er komt geen restaurant in deze Hema, dus voor de lunch of koffie met lekkers blijft de keuze Hema-centrum. Maar het halen van een take away Iced Coffee kan dan weer wel.

De feestelijke opening van de winkel staat gepland op 1 november aanstaande. Voor wie niet kan wachten en de bouwwerkzaamheden wil volgen of nieuwsgierig is naar de toekomstige medewerkers kan natuurlijk altijd alvast een kijkje nemen op de Facebook of Instagram pagina van de Hema (Akkerhof).

Beeld boven: Hema Akkerhof (via facebook)