Opening Markt 1 in Heenvliet

Donderdagmiddag werd het nieuwe restaurant, Markt 1 genaamd, in Heenvliet geopend.
Wethouder Jan-Willem Mijnans opende officieel het geheel verbouwde pand aan het gelijknamige adres in Heenvliet. Het 220 jaar oude pand is volledig gerenoveerd en bijna onherkenbaar verbouwd. Van binnen en van buiten is alles onderhanden genomen, wat tot een prachtig resultaat heeft geleid.

Markt 1, voorheen Café De Gouden Leeuw, heeft nu een warme en kleurige inrichting, een grote bar in het midden van de zaak, en achterin en op de bovenverdieping genoeg tafels om plaats te nemen. Er is een koffie-annex bar in het voorportaal welke het restaurant compleet maken. Monique en Ralph van Bekkum, de nieuwe eigenaren van het pand, zijn vol enthousiasme om te gaan starten met hun mooie aanwinst. Naast dit restaurant hebben zij nog 2 andere restaurants onder hun hoede. ‘Dit is wel een ander concept’ geeft Monique aan. Bij Markt 1 kunnen bezoekers namelijk de hele dag terecht. Niet alleen voor het diner maar ook voor een lunch, koffie met wat lekkers of een drankje met (borrel)bites. Het restaurant heeft een moderne en gevarieerde keuken en genoeg uiteenlopende keuzes; voor elke bezoeker is er wel iets naar zijn of haar smaak.

Met het doorknippen van het openingslint, én met het tappen van het eerste glas bier opende wethouder Mijnans de zaak officieel.
Hij wenste het horeca echtpaar veel succes, maar gezien hun ervaring in de horecawereld en recensies op hun andere zaken gaf hij aan er alle vertrouwen in te hebben. Met het openen van Markt 1, is het historische pand weer in ere hersteld en kan het zijn lange horeca traditie weer vervolgen.

Voor wie meer wil weten over Markt 1 in Heenvliet, de kaart wil inzien of gewoon trek heeft gekregen, kijk dan eens op : www.markt1.nl