Explosie bij een woning in Rozenburg

In de nacht van zondag op maandag 10 oktober heeft er een explosie plaatsgevonden bij een woning aan de Juliana van Stolberglaan in Rozenburg. De 32-jarige bewoonster en haar twee jonge kinderen zijn gelukkig niet gewond geraakt. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Het is even voor drieën in de nacht als de bewoonster van de woning wordt opgeschrikt door een harde knal. Als zij gaat kijken ziet ze een enorme ravage in de woning en belt direct 112. Toen de politie bij de woning aankwam, troffen zij de bewoonster met haar twee jonge kinderen aan in de woning. Gelukkig is er niemand gewond geraakt door de explosie.

Getuigen
De politie is meteen een onderzoek gestart omdat het al snel duidelijk werd dat het om een misdrijf gaat. De Forensische Opsporing en het Team Explosieven Verkenning zijn vannacht bij de woning, ook meteen een onderzoek gestart. De politie is toch nog op zoek naar extra informatie. Heeft u iets gezien of gehoord wat te maken kan hebben gehad met deze explosie? Neemt u dan contact op met de politie op 0900-8844, of meld misdaan anoniem op 0800-7000.

De politie verricht in de ochtend buurtonderzoek – Beeld: JBMedia

Beeld boven: De woning is voorzien van houten platen – JBMedia
Bericht: Politie