Bewoner aangehouden na uitslaande brand in woning Hoogvliet

Na een uitslaande brand in een woning aan de Stormshoek in Hoogvliet is een bewoner van die woning aangehouden. In de woning werd een hennepkwekerij aangetroffen nadat de brandweer de brand geblust heeft. De brand bevond zich op de eerste verdieping. De rook sloeg aan zowel de voor- als achterzijde uit het huis. In de woning waren toen de brand ontstond een vrouw en een jong kind aanwezig.

Buren uit dezelfde straat waren er duidelijk over; “Er staan dag en nacht lampen aan in de woning.” Over de hoeveelheid planten aangetroffen is, is niks bekend gemaakt. Wel is tijdens de brand een sterke henneplucht te ruiken in de omgeving van de woning. De politie houdt even verderop in de straat een man aan. Het gaat om de bewoner. De politie meldt dat iedereen in veiligheid heeft kunnen komen. Wat de exacte oorzaak is van de brand, is niet gezegd. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Beeld: JBMedia