Vacature: SGS zoekt Logistiek Medewerk(st)er

Als logistiek Medewerker Samples ben je voornamelijk bezig met logistieke activiteiten met betrekking tot interne logistiek van monsters van gevaarlijke stoffen en voedsel- en farmaceutisch gerelateerde producten. Is dit iets voor jou? Bekijk de vacature en reageer!

De afdeling Sample Management and Dangerous Goods Services houdt zich bezig met de logistieke en administratieve afhandeling van monsterzendingen t.b.v. de business line Industries & Environment en voor zendingen met gevaarlijke goederen. Hierbij valt te denken aan transportondersteuning, transportgereed maken van zendingen, advies,  contacten met vervoersbedrijven, laboratoria en klanten.

Functieomschrijving
Als logistiek Medewerker Samples ben je voornamelijk bezig met logistieke activiteiten met betrekking tot interne logistiek van monsters van gevaarlijke stoffen en voedsel- en farmaceutisch gerelateerde producten. Je houdt je dagelijks bezig met de bewerking- en opslagruimtes, rekeninghoudend met het schoonmaakprotocol. Dit doe je aan de hand van de volgende werkzaamheden:

 • Ontvangst en controle van inkomende goederen (incl. gevaarlijke stoffen);
 • Het afvullen, afvoeren, inpakken en labellen van monsters;
 • Opslag, registratie en terughalen van monsters;
 • Bijhouden/aanvullen van de voorraad;
 • Operationele ondersteuning van andere afdelingen;
 • Chauffeurs helpen met laden en lossen;
 • Koerierswerkzaamheden.

Functie-eisen
Om in aanmerking te komen voor deze functie ben je in ieder geval in het bezit van mbo werk- en denkniveau, kennis van de logistiek en relevante wet- en regelgeving is een pre. Daarnaast voldoe je aan het volgende:

 • In het bezit van rijbewijs B; 
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift;
 • In het bezit van een geldig VCA certificaat (pre) of bereid deze te behalen;
 • In het bezit van een ADR- en heftruck-certificaat of bereid deze te behalen.

Aanvullende informatie
We bieden een interessante fulltime baan in een veelzijdige werkomgeving, binnen een beursgenoteerde organisatie. Je krijgt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, een sport- en fietsplan en een collectieve zorgverzekering. We zorgen verder voor veel mogelijkheden op het gebied van professionele ontwikkeling.