112Hoogvlietpolitie

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding Hoogvliet

De politie heeft vrijdagavond een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding in Hoogvliet. De politie kwam af op een melding dat een persoon met een mogelijk vuurwapen in een supermarkt op de Binnenban liep.

De politie heeft gewacht tot de jongen buiten de supermarkt was. Daar hebben agenten de jongen geprobeerd aan te houden. Agenten voelden zich genoodzaakt een waarschuwingsschot te lossen bij zijn aanhouding. De jongen had het voorwerp al weggegooid, maar dat werd teruggevonden. Het was een niet van echt te onderscheiden speelgoedpistool.

Een tweede jongen die erbij hoorde, werd in de buurt gevonden en gearresteerd. Ook hij had een speelgoedpistool: niet te gebruiken als vuurwapen, maar prima geschikt als dreigmiddel. De speelgoedwapens zijn ingenomen en de jongens zijn mee naar het politiebureau.

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant