Man beroofd onder bedreiging vuurwapen, berover schiet ook

Een 19-jarige man uit Rotterdam is op t plateau beroofd onder bedreiging van een wapen. Op enig moment is ook geschoten. De daders zijn gevlucht en worden gezocht. Er raakte niemand gewond.

De politie doet onderzoek op de parkeerplaats en zoekt naar sporen. Ook is veel politie aan het zoeken naar verdachten. Ter plaatse heeft de politie het slachtoffer van de beroving gehoord. Het is niet bekend wat er meegenomen is.

De politie doet vooralsnog onderzoek op de parkeerplaats. Later werd een kogelinslag gevonden in een raam van een trappenhuis boven de Albert Heijn. Een speciale munitie hond is aan het zoeken of er sporen zijn.

Burgernet

Spijkenisse ‘t Plateau schietpartij 2 daders licht getint 25-30 jr.1x petje, snor, sikje zwarte jas, grijze broek. 1x snor, trainingspak
Tips? Bel nu 112
Beeld: JBMedia