Magisch Heenvliet komt er weer aan!

Afgelopen jaar was Magisch Heenvliet te zien op landgoed Ravensteyn. Dit jaar zijn er over 3 avonden verdeeld meerdere shows. Dat vindt plaats op 6, 7 en 8 oktober. Tickets zijn te koop via www.magischheeenvliet.nl. De kaartverkoop is zojuist gestart.

Bij Magisch Heenvliet is een betoverde vijver, dansende bomen, een haardvuur en een kasteel te zien dat tot leven komt. Op de projectie zijn allerlei activiteiten en zienswaardigheden uit Nissewaard terug te zien, zoals het vliegerfestival en de eurobruggen. Het is een spectaculaire lichtshow, op landgoed Ravesteyn in Heenvliet.

Het gaat dit jaar om dezelfde lichtshow als afgelopen jaar. Toen waren de kaarten zo snel uitverkocht dat veel mensen geen kans kregen de show te zien. Dat wordt dit jaar anders. Met 3 shows op een avond en verdeeld over 3 dagen, is de show alsnog te zien. Iedereen vanaf 7 jaar is welkom. De beleving duurt ca. 45 minuten, hierna kunt u in de tuin nog een drankje drinken.

Meer informatie en tickets via: www.magischheenvliet.nl.