DierennoordspijkenisseVideo

In beeld: overige pullen zwanengezin Vondelsingel ook ziek

Woensdag werd de Zwanengroep Zuid-Holland opnieuw opgeroepen. De rest van de pullen van het zwanengezin waarbij zondag een pul meegenomen werd met verschijnselen van vogelgriep, bleken ook ziek te zijn. De ouders van de 5 pullen zitten vooralsnog op de Vondelsingel en hebben vooralsnog geen verschijnselen.

Bezorgde buurtbewoners belden Edwin Vosselman van de zwanengroep op. Dinsdag werd al een tweede pul meegenomen. Woensdag waren de drie overige pullen niet meer bij het gezin. De drie zaten verspreid over de wijk. Een zat bij de Vondelsingel, de anderen bij de Westersingel en in het Hartelpark. De laatste was zelfs al overleden. Alle drie zijn zij meegenomen.

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:Dieren

Ook interessant