Hoogvlieter Paul den Broeder ontvangt ere-speld voor 50 jaar vrijwilligerswerk

Paul den Broeder (72), New York stepper, helper van het Rode Kruis, verkeersregelaar, EHBO’er en crewmember van de Toksjoo op Zuid, heeft zaterdag de SuRo erespeld ontvangen uit handen van Ramon Ramsodit, president van de stichting Satya Dharma.

‘Paul levert al meer dan 50 jaar een zinvolle bijdrage aan de Rotterdamse samenleving waarbij hij geen verschil maakt tussen wie of wat dan ook. Hij is geliefd bij iedereen die hem kent en niemand heeft ooit tevergeefs een beroep op hem hoeven te doen. Altijd staat hij klaar voor zijn medemens’ aldus Ramon Ramsodit die de boomlange vrijwilliger de ere-speld afgelopen zaterdag bij de EHBO-post op de Participarade opspeldde.

De SuRo speld is een door Ramsodit, Ram Rambaratsingh, voormalig kamerlid Harry van Bommel en de afgelopen week overleden burgemeester Bram Peper in het leven geroepen onderscheiding ten behoeve van personen die zich bovenmatig hebben ingespannen voor de samenleving en een bijdrage hebben geleverd aan de verbetering van de betrekkingen tussen Rotterdam en Suriname (SuRo).

Beeld/Bericht: Joop van der Hor


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]