Openbaar MinisteriepolitieRhoonRijksrecherchespijkenisse

Agressieve verdachte onwel na aanhouding in Rhoon

Agenten van de politie Rotterdam hielden op 8 september even voor middernacht een verdachte aan, nadat hij op de Zwaluwenlaan in Rhoon stennis schopte.

De 42-jarige man uit Rhoon maakte ruzie en was dermate agressief en onhandelbaar dat agenten hem moesten taseren. Dat had geen effect, waarop een politiehond moest worden ingezet, die hem in zijn been beet.

De verdachte kon nu aangehouden worden en werd overgebracht naar een politiebureau in Spijkenisse, waar een ambulance voor hem klaarstond. Ook in de ambulance bleef de man agressief. In het ziekenhuis werd de man onwel. Hij is in het ziekenhuis opgenomen; zijn toestand is zorgelijk. De Rijksrecherche is onder leiding van het Openbaar Ministerie een feitenonderzoek gestart.

Bericht: Politie, beeld: Archief

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

Comments are closed.

Ook interessant