Zomervakantie in De Boekenberg!

In Bibliotheek de Boekenberg worden interessante workshops, lezingen, spreekuren, films en jeugdactiviteiten georganiseerd. Ontdek het volledige programma op www.bibliotheekdeboekenberg.nl. Aanmelden kan in de bibliotheek of via de website.

Peuterdans
Tijdens het peuterdansen in Bibliotheek de Boekenberg kunnen de allerkleinsten zich helemaal uitleven aan de hand van verhalen uit bekende prentenboeken. Ze kunnen de wereld ontdekken met Kleine Kangoeroe, met boer Boris naar de markt of met roodkapje koekjes brengen naar grootmoeder in het bos. Als we gaan peuterdansen met Carla van Moeki kan het allemaal! Dans je gezellig mee? Ouders en verzorgers hoeven zich niet aan te melden.
Woensdag 17 augustus | 10:15 uur – 12:00 uur | leden € 5,- en niet-leden €7,50

Vakantiebios Spirit Ongetemd
Het is zomervakantie en dat betekent vakantiebios in De Boekenberg! Op deze dag kijken we naar ‘Spirit Ongetemd’. Als Lucky Prescott door haar tante gedwongen wordt te verhuizen naar een klein stadje in het Wilde Westen is de koppige Lucky absoluut niet onder de indruk van het saaie stadje. Ze verandert van gedachten als ze Spirit ontmoet, een wilde Mustang die haar onafhankelijkheidsdrang deelt en ze bevriend raakt met twee meisjes die paardrijden. Bij een bezoek aan ons filmhuis in De Boekenberg ontvang je een stempel voor de strippenkaart (vraag hiernaar bij bezoek). Bij een volle kaart van 8 stempels krijg je 1 gratis entreebewijs.
Donderdag 18 augustus | 14:00 uur – 15:30 uur | leden € 5,- en niet-leden €7,50

High Five Duurzaam Kindereditie
Elke derde zaterdag van de maand is er een High Five Duurzaam Kindereditie activiteit. Op zaterdag 20 augustus gaan we weer creatief aan de slag! Tijdens de High Five Duurzaam Kinderedities wordt er iedere editie aan een natuur of duurzaam thema gewerkt. We pakken onze kwast erbij en de mooiste steen of schelp die je kunt uitkiezen van de stapel. Gooi je schilder kunsten erop los en beschilder jouw steen of schelp.
Zaterdag 20 augustus | 13:30 uur – 15:30 uur | gratis, wel aanmelden

De Luisterboot
Wil je genieten van de prachtige natuur in ons eigen Nissewaard en tegelijk naar een mooi gedicht of een grappig of spannend verhaal luisteren? Kom dan aan boord en vaar mee met de (f)luisterboot. Samen met de schipper en de gids bezorgt een voorlezer van Bibliotheek De Boekenberg je een onvergetelijke vaart.
Di 23 augustus | 09:30 uur – 12:00 uur | leden € 5,- en niet-leden €7,50