112akkersbrandweerpolitiespijkenisse

Woning in brand op Borstelgras

Op de Borstelgras in Spijkenisse is zaterdagavond brand ontstaan in een woning van een portiek. Bij aankomst van de brandweer kwam zwarte rook uit de woning. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De brand bevond zich in het keukengedeelte.

De brand kon snel geblust worden. Volgens de brandweer is de omvang van de brand klein gebleven. De woning is wel compleet zwartgeblakerd binnen. Er is een persoon nagekeken in de ambulance voor het inhaleren van rook.

Een bovengelegen woning liep lichte schade op. de brandweer heeft van omliggende woningen gecontroleerd of er giftige gassen aanwezig waren.

Beeld: JBMedia
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

Comments are closed.

More in:112

Ook interessant