Wielrenner zwaargewond achtergelaten op busbaan bij Heenvliet

Een wielrenner is donderdagmiddag zwaargewond geraakt nadat die is aangereden. De veroorzaker van het ongeval is doorgereden. De politie vermoed dat de wielrenner door een lijnbus is aangereden en zoekt getuigen.

De man fietste op het fietspad bij de busbaan en kwam daar in aanraking met de bus. De wielrenner viel op de busbaan, waar hij ook gevonden werd. Vermoedelijk stak de wielrenner de busbaan over. De ambulancedienst heeft de man samen met de trauma arts verzorgt en is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar wat er gebeurd is.

De politie roept getuigen van het ongeval op zich te melden bij de politie. “Met name getuigen die vandaag tussen 14.10u en 14.15u in lijnbus route 404 zaten richting Rockanje/Hellevoetsluis,” zegt de politie. Bellen met de politie kan op 0900-8844.

Beeld: 112-Rijnmond