Werknemer raakt gewond door machine langs Brielse Maasdijk

Langs de Brielse Maasdijk ter hoogte van Geervliet is een werknemer van een bedrijf gewond geraakt doordat deze met zijn arm terecht kwam in een werkende machine. Hij raakte hierbij gewond, maar niet bekneld. De traumahelikopter kwam ter plaatse op de moeilijk bereikbare plaats. Een ambulance heeft hem met met spoed overgebracht.

Doordat de plek, een gebouw halverwege de Brielse Maasdijk die loopt tussen de N57 en de Spijkenisserbrug, moeilijk bereikbaar was en alleen een fietspad heeft, gaf de navigatie van hulpdiensten de locatie niet goed weer. De eerste ambulance stond aan de verkeerde kant van het voedingskanaal. De traumahelikopter was wel snel aanwezig en kon direct beginnen met hulpverlenen. De politie gaf ook aan dat de navigatie de route niet goed weergaf. Een tweede opgeroepen ambulance kon wel op de juiste plek komen. Die heeft de man uiteindelijk met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

Hoe het kon gebeuren dat de man in de machine terecht kwam, is niet bekend.

Beeld: JBMedia