Rechtstreex van de boer nu ook in Spijkenisse

Sinds afgelopen vrijdag kunnen inwoners van Spijkenisse producten van lokale boeren en makers afhalen bij boerderij Wolvenstee van familie Kranenburg in de Wolvenpolder achter de wijk Maaswijk.

Op de boerderij worden schapen gehouden en akkerbouwproducten geteeld. Ook liep familie Kranenburg al langer met de wens om hun verskraam uit te breiden. Ze zijn blij dat dat nu kan met producten van Rechtstreex. Zo kunnen mensen uit de buurt ook genieten van steeds meer producten uit de buurt.

Wil je het ook eens proberen? Je kunt je lokale favorieten online bestellen bij Rechtstreex Spijkenisse Wolvenstee vóór woensdagmiddag 13:30u en dan afhalen op vrijdag (16:00u-19:00u) of zaterdag (10:00u-12:30u). Kijk voor meer informatie en bestellen op rechtstreex.nl/spijkenissewolvenstee.

Rechtstreex is een online, lokale boodschappenservice voor vers en duurzaam eten. Samen met een netwerk van boeren, makers en consumenten bouwen ze een korte voedselketen met zo min mogelijk voedselkilometers, verpakking en verspilling.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]