abbenbroekgeervlietgemeenteheenvliethekelingenOudenhoornSimonshavenSportzuidland

Geslaagd Keijzerwaardtoernooi in Simonshaven

Donderdagavond werd het Keijzerwaardtoernooi na twee avonden strijden afgesloten. Het toernooi, gehouden op het terrein van SV Simonshaven is een bekend toernooi in de (voormalige) gemeente Bernisse. In deze seizoens-opener speelden de selectie-teams uit de in Nissewaard liggende dorpen. Op de derde plaats eindigde VV Zuidland, op de tweede plek kwam OHVV Oudenhoorn uit en de Keijzerwaard Cup ging, onder luid gejuich, naar VV Abbenbroek.

Dinsdagavond en donderdagavond werd er gespeeld om deze felbegeerde Keijzerwaard Cup, voorheen de Bernisse Cup. Voorafgaand aan de prijsuitreiking sprak wethouder Jeroen Postma zijn dank uit aan de vele vrijwilligers die zich voor het toernooi hard gemaakt hebben. Ook bedankte hij de sponsoren assurantiekantoor Keijzerwaard en o.a. co-sponsor restaurant De Beren. De sfeer en gezelligheid zijn kenmerkend voor dit toernooi en deelnemende clubs. Het toernooi werd feestelijk afgesloten met een barbecue, DJ én genoeg drankjes in de bar. Zo kijken vader en zoon Huizenga, voorzitter en secretaris van de voetbalclub uit Simonshaven terug op een geslaagd toernooi. ‘Trots dat dit gezellige en in de voormalige 6 kernen opgezette toernooi nog steeds plaatsvindt’, vertelt Mark Huizenga.

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

Comments are closed.

More in:abbenbroek

Ook interessant