Geervliet staat drie dagen op zijn kop!

Donderdag 18 tot en met zaterdag 20 augustus staat Geervliet weer op z’n kop. Negentig basisschoolkinderen uit Geervliet gaan twee dagen, volledig verzorgd, hutten bouwen en zaterdag is er een grote pub quiz en feestavond. Drie dagen waar de Geervlieters ontzettend naar uit kijken en zelfs hun vakantie voor aanpassen.

Twee jaar is er geen zomerfeest geweest. “We hebben er zó veel zin in, het is echt weer tijd voor een feestje. We zijn ontzettend blij dat onze sponsors hun bijdrage weer hebben willen doen in geld of door het uitlenen van materiaal en materieel. Zonder hen is het zomerfeest niet mogelijk. Net zo belangrijk zijn de vrijwilligers. We hebben hen nodig bij het opbouwen, begeleiden van de hutten, catering en allerlei hand en span diensten.”, aldus Saskia Karreman organisator Verenigd Geervliet.

Als vanouds komt er een aantal cliënten van de Zuidwester. “Ik heb me laten vertellen dat zij er weer ontzettend naar uitkijken. Ze zijn meer dan welkom om deze dagen mee te genieten van alles wat er wordt georganiseerd”. Naast hutten bouwen kunnen de deelnemers spelen of even chillen. Er zijn springkussens, een knutseltafel, schmink- en tattooshop en natuurlijk wat verrassingen.

Pub quiz en feestavond voor iedereen
De feestavond is zaterdag 20 augustus. Het weiland bij de ingang bij Geervliet is gratis toegankelijk voor iedereen die komen wil. Vanaf 17.30 uur gaat de barbecue aan voor een lekker hapje. Om 18.30 uur start de grote pub quiz. Inschrijven is nog mogelijk. Meld uw team (3-6) personen aan via [email protected]

Jubileum
De organisator van het Geervlietse Zomerfeest -Verenigd Geervliet- bestaat inmiddels ruim 25 jaar. “We hebben geen winstoogmerk. Als we geld overhouden aan het Geervlietse Zomerfeest, schenken we het aan andere organisaties die activiteiten organiseren in Geervliet. Ook de leden vergeten we niet. Hun bijdrage is een aardige basis om dingen te kunnen organiseren.”   

Informatie
Voor meer informatie kunt u kijken op facebook (Verenigd Geervliet) of de website www.verenigdgeervliet.nl.

Bericht/Beeld: Verenigd Geervliet