bedrijvenpolitiespijkenissesterrenkwartier

Flitsbezorgers beroofd van schoenen en telefoon

Twee flitsbezorgers van Flink zijn donderdagavond in Spijkenisse beroofd van spullen. De ene bezorger is beroofd van zijn schoenen, een ander zou zijn telefoon hebben moeten afgeven. Een woordvoerder van de politie kon alleen de beroving van de schoenen bevestigen, maar een betrokkene zegt ook dat een tweede bezorger beroofd is van diens telefoon.

De beroving zou rond 22.00 uur plaats hebben gevonden. “De politie is nog in de omgeving aan het zoeken geweest naar verdachten,” zegt de woordvoerder. “Die werden helaas niet gevonden.” De beroving zou hebben plaatsgevonden onder bedreiging van een schroevendraaier volgens de betrokkene. Flink heeft nog niet gereageerd op vragen over de berovingen.

Mensen die iets gezien hebben worden verzocht om contact op te nemen met de politie, op 0900-8844.

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:bedrijven

Ook interessant