Eerste avond SpijkenisseFestival groot succes

De eerste avond van het SpijkenisseFestival is goed verlopen. De populaire artiesten zorgden ervoor dat het hele terrein gevuld was feestvierders. Jonge bezoekers waren er vooral voor Flemming en Stuk, maar er werd net zo goed gedanst op de lokale talenten.

Al meteen aan het begin van de avond stroomde het terrein vol en was het gezellig druk. Er was veel politie en ook jongerenwerkers van JOZ waren aanwezig om ervoor te zorgen dat de avond rustig verliep. En dat lijkt gelukt, er waren geen incidenten. Wel is nog een persoon naar het ziekenhuis overgebracht nadat deze voorin het publiek een epileptische aanval kreeg.

De avond werd geopend door lokale helden Bjorn V & All In, die er meteen voor zorgden dat het publiek aan het dansen sloeg. De zeer populaire Flemming die daarop volgde, zorgde er ook voor dat er luidkeels meegezongen werd. Hij heeft na zijn show vooraan selfies gemaakt met de telefoons van bezoekers. Eveneens lokale helden Tricky Gullivan en Lewis More maakten er groot feest van. De zeer populaire DJ Chris Deluxe heeft met zijn bijzondere mixtalenten een gevarieerde show gegeven. Stefan en Giel van STUK sloten de avond af. Stefan sprong tijdens hun optreden over het podium, maar ook door het publiek. Vanaf de miva-stage wist hij ook het publiek helemaal gek te krijgen.

Het Spijkenissefestival gaat vandaag weer verder. Op het programma staan onder ander Gerard Joling en Jamai, maar lokale helden zijn te zien bij Pulse. DJ Joeri zorgt ervoor dat het ook weer een groot feest gaat worden. Verder staat er een optreden in de planning van Crazy Pianos.