Auto’s botsen op elkaar op kruising Schenkelweg

Maandagavond omstreeks 0.30 uur zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de kruising Schenkelweg met het Noordeinde. Daarbij vielen meerdere lichtgewonden. Een van de inzittenden is aangehouden door de politie.

De politie doet onderzoek naar hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Vast staat wel dat een van de auto’s vanaf het Noordeinde kwam, en de ander over de Schenkelweg reed vanaf de Groene Kruisweg. Op de kruising, waar het verkeer geregeld wordt door verkeerslichten, ging het mis en werd een van de auto’s door de klap richting de Veerweg geduwd. De auto vanaf het Noordeinde kwam op de kruising tot stilstand. Beide auto’s hebben aanzienlijke schade, maar niemand raakte ernstig gewond.

Na onderzoek heeft de politie een van de bestuurders aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij wordt verdacht van gevaarlijk rijgedrag en het verlaten van de plaats van het ongeval. De politie kon ter plaatse in het belang van het onderzoek nog niet vertellen waarom de man werd aangehouden. De Schenkelweg was tijdens de afhandeling van het ongeval in beide richtingen afgesloten voor verkeer.

Beeld: JBMedia