112ambulancepolitiezuidland

Wielrenner zwaargewond na botsing met stilstaande trekker

Een wielrenner is in de polder bij Zuidland donderdagavond zwaargewond geraakt nadat hij in botsing kwam met de aanhangwagen van een stilstaande trekker. De eigenaar van de trekker was op het land bezig. De wielrenner is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De ambulancedienst wilde nog een trauma-arts bij het incident hebben, maar vanwege drukte lukte dat niet. Daarop werd een tweede ambulance opgeroepen voor extra ondersteuning. De ambulancedienst heeft de man in de ambulance gelegd en is met spoed gaan rijden. Onderweg is een trauma-arts, die per auto richting Spijkenisse was gereden, ingestapt en verder meegereden naar het ziekenhuis.

Hoe het kon gebeuren dat de wielrenner tegen de hoek van de aanhangwagen op reed, is niet bekend.

Beeld: JBMedia

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant