Soccer Camp van Voetbal Academy Nissewaard weer van start

Maandag is het jaarlijkse Soccer Camp van Voetbal Academy Nissewaard weer van start gegaan.
Drie jaar geleden is dit initiatief opgestart door Tom den Boer, Robbert de Vos en Sven Mijnans met als doel voetbalkampen en talententrainingen te organiseren voor jonge voetballers uit de regio.

Dit jaar zijn er 65 jonge voetballers uit de regio in de leeftijdsklasse van 5 tot 15 jaar aangemeld voor de editie van 2022. Deze stonden maandagmorgen al vroeg te popelen op de velden van VV Spijkenisse voor een leuke 3-daagse training onder begeleiding van bekende en (nog) onbekende namen binnen de voetbalwereld.

Tom den Boer: “Dit jaar is het aantal aanmeldingen iets teruggelopen doordat je merkt dat mensen na 2 jaar Coronacrisis er wel aan toe zijn echt op vakantie te gaan, maar dit mag de pret niet drukken. We gaan er weer een heel leuke 3 dagen van maken met trainingen en een hoop plezier. De weergoden zijn ons in ieder geval goedgezind.”