Politie houdt man aan na verdachte situatie in Zuidland

In Zuidland is zaterdagavond een man aangehouden. Buurtbewoners hadden via een buurtapp in de gaten dat twee mannen in een auto zicht verdacht gedroegen. Na een achtervolging door bewoners en politie kon een van de mannen aangehouden worden.

De achtervolging eindigde bij een oude boerderij in de polder, langs de Schoutsweg. Op het terrein kon een van de verdachten aangehouden worden. Omdat de verdachten mogelijk vuurwapengevaarlijk waren is Team Parate Eenheid van de Politie opgeroepen om de gebouwen te doorzoeken. Ook de politiehelikopter heeft enige tijd meegezocht.

Na enige tijd zoeken op het terrein in de gebouwen en bosschage werd de zoekactie gestaakt. De man welke is aangehouden zit vast voor verhoor.

Beeld: JBMedia


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]