Genoeg te doen in de buurt!

Inmiddels is de schoolvakantie van start gegaan en zijn al aardig wat Nissewaarders op of onderweg naar hun vakantiebestemming. Niet iedereen vertrekt natuurlijk, er zijn genoeg mede Nissewaarders die gewoon thuisblijven. Met het mooie weer van nu is dat ook geen opgave, zonnebrand en handoekje mee en hup richting strand of zwembad.

Voor deze groep thuisblijvers zijn er, naast de zon- en wateropties, ook nog tal van andere mogelijkheden. Op Voorne Putten, gewoon in de buurt, leuke dingen te ondernemen die je normaliter niet zou doen. Denk eens aan een rondje met de (F)Luisterboot in de Bernisse, of naar Brielle. Ook is er een Kinderluisterboottocht. Rondje Koekendorp, springkussenfestijn in Zwartewaal, de ruïne van Ravesteyn in Heenvliet of één van de vele activiteiten in de Boekenberg.

Lekker van de zon genieten en niets doen is heerlijk, maar mocht de verveling optreden dan blijkt er genoeg te doen in en om Nissewaard. En zeker ook voor de kids. Wil je meer weten over wat je zoal kunt doen, neem dan eens een kijkje op www.opvoorneputten.nl.

Organiseer je zelf iets? Vraag of wij langs komen! Ga naar onze contact-pagina om contact met de redactie op te nemen.

Beeld: Pixabay