112ambulanceeuropoortRijkswaterstaatRotterdamse Havenrozenburg

Vliegtuigje crasht in water van Rotterdamse Haven

Een vliegtuigje met daarin waarschijnlijk twee personen, is in het water gecrasht van de Rotterdamse Haven. Dat zou vermoedelijk rond 18.15 uur gebeurd zijn. Er drijven veel kleine brokstukken nabij de landtong bij Rozenburg.

Hulpdiensten zijn massaal aan het zoeken. De exacte plek van de crash is nog niet gevonden. Wel is er een oliespoor en drijven er veel stukken van een vliegtuigje in het water. Veel schepen van de Rotterdamse Haven zijn op zoek. Van de twee personen is nog niets aangetroffen.

Het vliegtuigje zou in Oost-Duitsland opgestegen zijn en onderweg zijn naar Frankrijk, meldt de Veiligheidsregio

Beeld: JBMedia.

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

Comments are closed.

More in:112

Ook interessant