Video: Maaswijk viert 25 + 1 jarig bestaan met leuk feest


Op zaterdagmiddag 25 juni werden regenbuien voorspeld. Gelukkig bleef het de gehele middag droog. Het jarige winkelcentrum werd goed bezocht en er was echt van alles te beleven, inclusief een rijdende poffertjeskraam! Van 12.00 tot 17.00 trakteerde het winkelcentrum op Popcorn, Suikerspin en Poffertjes. Er was sprake van een vol dagprogramma met mobiele muzikale optredens, straattheater met o.a. Clown Popi, Karrewiets, de Paradijsvogels, de uitvinder en het compliment duo. Bekende TV Karakters, Mr. Bean, Chloes Toverkast en de BiBaBoerderij Familiedag. Verder activiteiten met de kindertrein, Formule 1 Simulator en een zeer uitgebreide Circus Workshop.

Er was een podium met verschillende activiteiten/optredens van Crazy Bingo (Leuk voor de hele familie), Optreden Unity (bekend van Junior Songfestival), optreden T square (bekend van Junior Songfestival). Mad Science optreden, leuk voor jong en oud en de Anders met Sander Kindershow. Tel daarbij op de vele activiteiten en je kunt spreken van een zeer geslaagde dag!! Een impressie…

Beeld/bericht: Roel van Deursen


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]