Modderhelden in park Waterland groot succes

Woensdagmiddag was er weer een editie van Modderhelden, georganiseerd door kinderopvang Partou. Kinderen uit de hele regio kwamen naar het modderspektakel om een parcours af te leggen door modderbaden en sloten. Wethouder Wouter Struijk maakte ook een ronde over de baan.

Ruim 350 kinderen hadden zich aangemeld om een ronde te lopen. Sommige kinderen genoten zo van het klauteren door de modder dat zij nog meer rondes hebben gelopen. Het lekkere weer zorgde ervoor dat het nog fijner was. Publiek zat op kleedjes langs het parcours te genieten en keek toe hoe de kinderen in de leeftijd van 6 tot 10 jaar, die eventueel samen met hun ouders liepen, over het parcours denderden.

Wouter Struijk was duidelijk: “Dit is fantastisch. Het is heel goed georganiseerd.” Zijn witte shirt was na afloop onherkenbaar, maar de lach verraad dat het kind hem weer naar boven kwam. Operationeel manager van Partou Peter Versluis vergezelde hem, in spijkerbroek en gewone schoenen.

Wethouder Struijk met daarachter Peter Versluis – Spieke Media