spijkenissewaterlandWinkels

Jumbo Vlinderveen weer op en top

Drie weken geleden sloot Jumbo Vlinderveen zijn deuren voor een grote verbouwing. Alles werd weggehaald, alleen de pilaren en de muren stonden er nog. Er werd een compleet nieuw ingerichte winkel weer opgebouwd. Vandaag is de winkel met een feest bij de deur geopend. Filiaalmanager Michel Testerink is enorm trots op de nieuwe winkel: “Nu gaan we echt beginnen in deze enorm mooie winkel.”

Bezoekers van de Jumbo waren er vrij duidelijk over: een vernieuwing was echt nodig. Met het opnieuw inrichten van de winkel heeft dit filiaal alles wat de supermarktketen kan aanbieden naast de reguliere winkelwaar: belegde broodjes van La Place, een groot zelfscan-gedeelte, een groente- en fruitplein, verse maaltijden en nog veel meer. “Ik ben enorm trots op het team wat zich de afgelopen weken heeft ingezet om deze winkel weer op te bouwen. Nu gaan we weer echt beginnen in de enorm mooie winkel,” zegt Testerink. “De winkel is groot en helemaal opnieuw opgebouwd. De winkel is hiermee de Jumbo die het meest te bieden heeft in Spijkenisse en daarom uniek.”

Klanten stonden om 9.00 uur klaar om de winkel binnen te treden. Met een druk op de knop werd door het team van het Jumbo-filiaal de winkel geopend. Bij binnenkomst kregen bezoekers een bos bloemen van het team. De bezoekers verkenden meteen de winkel.

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:spijkenisse

Ook interessant