Feest bij Freddy’s IJssalon vanwege 15-jarig bestaan

Zaterdag wordt het 15-jarig bestaan van Freddy’s IJssalon in het centrum van Spijkenisse gevierd. Dat gebeurd niet stilletjes: er staat een dj voor de deur en er is een feestelijke korting: elk 3e bolletje is gratis.

Oud eigenaar Fred Kegel werd door zijn zoon Nick, die sinds een jaar eigenaar is van de ijssalon, uitgenodigd om de ijssalon te openen. Bij aankomst werd Fred verrast door een klaar staande groep van medewerkers, vrienden en familie. Nick kondigde aan dat de rest van de dag nog enkele verrassingen plaats zouden vinden. Oud wethouder Kees Dijkman en tevens vriend van Fred Kegel opende de dag met een woord en een dank.

Heb je ook trek in ijsje? Kom vandaag dan langs en scoor een gratis derde bolletje ijs!

Beeld: Spieke Media