Bestuurster wordt niet lekker en rijdt tegen lichtmast bij rotonde Hekelingen

Een automobiliste is woensdag aan het eind van de middag tegen een lichtmast gereden op de rotonde bij Hekelingen. De Hekelingseweg raakte vanwege de hulpverlening gestremd. De vermoedelijke oorzaak is dat de bestuurster niet lekker werd en daardoor niet meer de controle kon houden.

Omdat niet duidelijk was wat de verwondingen van de vrouw waren is zij nog zittend in de auto onderzocht door het ambulancepersoneel. De vrouw reageerde niet alert, maar leek verder geen ernstig letsel te hebben. Besloten werd de vrouw zelfstandig uit te laten stappen. Zij is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto heeft aanzienlijke schade opgelopen en werd met een berger weggesleept. De brandweer is aanwezig geweest om de auto te stabiliseren en een lekkage op te ruimen, maar hoefde verder geen inspanning te leveren. De Hekelingseweg is ongeveer een half uur in beide richtingen dicht geweest voor verkeer om hulpdiensten de ruimte te geven.

Beeld: JBMedia