112ambulanceHandhavingmaaswijkpolitiespijkenisse

Bestuurder van scooter gewond na botsing met auto

Een bestuurder van een scooter is gewond geraakt nadat die in botsing kwam met een auto op de Geertruida Bosboom-Toussaintlaan in Spijkenisse. Doordat de bestuurder van de auto de scooterrijder vermoedelijk over het hoofd zag bij het verlaten van een straat, kwam de scooterbestuurder in de zijkant van de auto terecht.

De politie en ambulance waren vrij snel ter plaatse. Een opgeroepen traumahelikopter werd gecanceld en hoefde niet meer te helpen. De bestuurder van de scooter was bij kennis toen deze met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd werd. De twee inzittenden van de auto kwamen er met de schrik en een flinke deuk in de auto vanaf.

Beeld: JBMedia

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant