Vrouw(53) overleden na aanrijding Oudenhoorn, veroorzaker doorgereden

Een 53-jarige vrouw is donderdagavond rond 22.30 uur tijdens het teruglopen naar haar auto na het Tractor Pulling evenement aangereden en in een sloot belandt. Omstanders hebben haar eruit gehaald en zijn een reanimatie gestart. De hulpdiensten, waaronder ook een traumahelikopter, hebben hulp verleend. De vrouw is met een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Vrijdagmorgen kwam het bericht dat de vrouw is overleden. De veroorzaker is doorgereden, maar heeft zichzelf vrijdagmiddag bij de politie gemeld.

De vrouw kwam terug van het Tractor Pulling evenement in Oudenhoorn. Haar auto stond naast een polderweg geparkeerd, waar het donker was. De vrouw werd aangereden door een voorbij rijdende automobilist, waarna zij door de lucht vloog en in de sloot belandde.

De politie is bezig met onderzoek en heeft een burgernet bericht gestuurd om de veroorzaker op te sporen. Een 33-jarige man uit Oudenhoorn meldde zich vrijdagmiddag en wordt verhoord. Heeft u nog informatie die van belang kan zijn, bel dan met de politie op 0900-8844.

Beeld: Nieuws op Beeld / Martijn de Bruijn