VIDEO: Gezellige Boerenmarkt op Hemelvaartsdag in Simonshaven

Beeld: Roel van Deursen

De eerste Boerenmarkt in Simonshaven! Behalve producten van het land stonden er op de markt verschillende kunst & curiosa kramen. Te zien was glaskunst, schilderijen, mooie kaarten en tekeningen, een kraam met info over boomstamtafels en accessoires. Verder gerestylde meubeltjes en curiosa en muzikale omlijsting. Allemaal van Voorne Putten.

Op deze leuke boerenmarkt kon er geproefd, geroken, gevoeld en meegemaakt worden wat er allemaal in onze omgeving geproduceerd wordt en daarbij kon kennis gemaakt worden met de vele harde werkers uit onze regio. Zij boden hun producten aan achter De Hoeksteen. Daar kon je onder het genot van een hapje en een drankje elkaar ontmoeten, wat leuks aanschaffen en elkaar beter leren kennen. Ook was het mogelijk gratis het Witte Kerkje te bezoeken!

Bericht/beeld: Roel van Deursen