spijkenisse

Scooterbestuurder knalt op fietser en wordt aangehouden

Een scooterbestuurder is donderdagavond rond 20.00 uur met een fietsster in aanraking gekomen op het fietspad langs de Hekelingseweg ter hoogte van de Vredehofstraat. De fietsster raakte daarbij gewond en is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De scooterbestuurder is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed.

De politie was snel aanwezig, omdat die net langs reed op het moment dat het ongeval gebeurde. De agenten hebben zich bekommert om het slachtoffer. De bestuurder van de scooter moest een blaastest doen waaruit de indicatie kwam dat de bestuurder teveel alcohol genuttigd heeft.

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:spijkenisse

Ook interessant