112ambulancepolitieschenkelspijkenisse

Scooterbestuurder gewond na ongeval Donaulaan

Op de Donaulaan in Spijkenisse is zondagavond een scooterbestuurder gewond geraakt nadat deze uit de bocht is gevlogen en in de berm belandde. De bestuurder is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Ongeveer 5 meter voordat de scooter in de berm ligt is schade aan de stoeprand te zien. Twee motorrijders die in de buurt reden worden als getuige gehoord door de politie.

De traumahelikopter is opgeroepen geweest voor dit incident, maar die is niet meer ter plaatse gekomen. De Donaulaan was afgesloten voor verkeer ten tijde van het onderzoek.

Beeld: JBMedia
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant